2 Dakika Kural için antrasit gri dekorasyon

Wiki Article

Yatak odasında antrasit renkli mecra başlangıçlıkları yahut dolaplar bu alanda gösteriş bir hava oluşturmanın kuvvetli bir yolunu sunar.

Siz de gri duvar boyası karşı marifet sahibi olduktan sonra Filli Boya’nın gri duvar boyası tonları arasından kanunlar yapabilir, dekorasyonunuzda istediğiniz etkiyi yaratabilirsiniz.

Derin antrasit rengi, kemiksiz antrasit rengine kıyasla bayağı hararetli bir renktir. Dominant bir renk olamsının yanı sıra öbür yeğin renklerle de olabildiğince iyi bir şekilde kombinlenir.

Antrasit rengi, geniş bir renk yelpazesiyle harmoni esenlar. İşte antrasit renginin uyumlu evetğu bazı renkler:

Evinizde katıksız bir etki görüntülemek istiyorsanız yeğleme edebileceğiniz renklerden biri kesinlikle kahverengi. Kahverengiyi dilerseniz bedduaşap konsol kadar mobilyalar sayesinde konsantre bir şekilde kullanabilir, dilerseniz de mobilya ayakları kabil detaylarda yeğleme edebilirsiniz.

Ağırlıklı olarak en çok tutulan duvar renkleri gri tonlarında ve berrak tonlarda olan duvar renkleri olarak karşıtmıza çıkıyor. Firmalar genelde bu renkleri her sene kartalalarında iz vermektedir.

Bu renk az çok kullanışlı ve karşı vericidir. özen edilmesi müstelzim anrasit mai duvar boyası renginin koyu tonlarında dekorasyondaki ren dengesidir. Yoğun renk tonları ile daha zıt pastel belirgin renk tonlarını kullanmayı deneyebilirsiniz.

Hayat alanlarının en sık kullanılan bölümleri beyninde görev vadi koridorlar lüp atmosferinde enikonu önemli bir yere sahiptir. Koridorlar sık kullanılan ve geçiş bölgeleri başüstüneğu yeğleme edilen boyanın renkleri bile önemlidir.

Antrasit renk kullanılırken mekanın amacı ile uyumlu olması ve mergup atmosferi yaratması esenlanmalıdır. Antrasit ile en çok uyum yakalayan renklerden biri yeşildir.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek asgari terlemenin bu yöntem yardımıyla autarı tahliye edilmesi sağlanır.

Duvarlara da yerlere bile aynı koyulukta ve matlıkta antrasit bit gri kullanılır. Duşakabinin kapaklarında ise siyah mat yahut mat antrasit gri antrasit gri dekorasyon yeğleme edilmesi banyoda bir uyum oluşturmuş olacaktır.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana sprey boya gelebilecek asgari terlemenin bu düzenek sebebiyle dünyaarı boşaltma edilmesi esenlanır.

Antrasit gri tonları arasında derinliği ve zenginliği söz gelişi ederken başka renklerle yetkin bir akort derunerisindedir.

şayet evinizde çok nurlu sıfır derin renkli güpürlarınız varsa, bu güpürları bej rengi ile evinizde aksan olarak kullanarak “bejleştirmek” olarak adlandırılan bu etkiyi yaratabilirsiniz. Bu, odanıza sprey boya alev ve zarafet katacak ve renk paletinizi dengeleyecektir.

Report this wiki page